مفیدستان:

آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی

طرز دستور شیرینی نارنجکی

با شیرینی آشنا می شویم که از نظر شکل شاید بد شکل باشد اما طعم و مزه خوبی دارد و می‌تواند شما را طرفدار این نوع شیرینی ها کند .

به گزارش تالاب در این جا روش پخت نان خامه ای که طرفداران بسیاری در دنیا دارد را برایتان گزینه کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم شیرینی نارنجکی :

برای خمیر

½ پیمانه کره
⅔ پیمانه آب
نوک انگشت نمک
¾ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ

برای خامه کاستارد :

۱ پیمانه شیر
¼ پیمانه شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱٫۵ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه خامه غلیظ
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
شکلات آب شده برای تزئین

آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی

طرز تهیه شیرینی نارنجک

طرز تهیه شیرینی نارنجکی :

۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- در یک قابلمه متوسط، کره، آب و نمک را روی حرارت ملایم آب کنید و هم بزنید تا قل قل کند.

۳- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کرده و آرد را اضافه کنید. با بهرهگیری از قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.

۴- به هم زدن ادامه دهید «حدود دو دقیقه» تا خمیر به شکل یک گلوله در بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

۵-تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده بیفزایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت داشته باشید که تخم مرغ به راحتی در خمیر حل نمیشود و باید آن را چندان هم بزنید.

۶-خمیر را درون قیف قنادی بریزید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. خمیر را با فاصله های سه سانتی متری از هم درون سینی قرار دهید. با بهرهگیری از انگشتان خیس، سطح خمیر را تخت کنید.

۷- آنها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۸-سپس، بدون این که در فر را باز کنید، دمای فر را به ۱۸۰ کاهش داده و ۱۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید.

۹-فر را خاموش کنید و نان خامه ای را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر نگه دارید.

۱۰-سپس نان ها را از فر خارج کرده، با بهرهگیری از چاقوی تیز، در انتهای هر کدام از آنها یک ضربدر بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۱۱-در این فاصله، خامه را درست کنید؛ در یک کاسه مخصوص مایکروفر، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید.

۱۲- کاستارد را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر بپزید. لازم هست هر یک دقیقه یک‌بار، آن را هم زده و دوباره به مایکروفر برگردانید.

۱۳- روی کاستارد را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

۱۴-در یک کاسه متوسط، خامه را هم بزنید تا پف کند. خامه و کاستارد را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون قیف قنادی بریزید.

۱۵-خامه را از انتهای نان ها درون آن بریزید و شکم نان ها را پر کنید.

۱۶- در آخر، بخش روئی نان های خامه ای را درون شکلات آب شده بزنید و پس از سفت شدن شکلات، انها را سرو کنید.

منبع :khabarfarsi.com



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :آموزش تهیه شیرینی نارنجکی به همراه خامه شکلاتی
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%86%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%ac%da%a9%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%85/